Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

stařec bez moře

14. 7. 2010 18:24
když se k moci dostali chudáci

volali jsme, špatně mají důvod krást, aby zbohatli. Teď se k moci dostali boháči a je to taky špatně.

0 0
možnosti

nyny.

14. 7. 2010 17:21
hihi

no upřímně, to je úplně to poslední, co by mne zajímalo. Přízemní nimrání v titěrnostech, čímž neobhajuji jakékoli porušení zákona nebo ohrožování ostatní, spz přilepená místo...něco jiného (vlastně ani nevím, jak se připevňují) by mne tedy ani nenapadla. Ty světla jsou věc druhá, ale nejsem řidič, takže závažnost přestupku bych nechala zvážit odborníkům. Ministr by měl uvažovat nad důležitými věcmi a proto vy ministrem nejspíš nebudete respektive doufejme, že nebudete, byť s rozsvícenými světly a správně přidělanou spz.;-D

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

14. 7. 2010 15:12
A to je ten důvod

proč ženy nedělají ministryně dopravy, ale dopravní strážnice. ;-D

-

Mimochodem, takový strážník vám v den svatby drobný přestupek odpustí a popřeje vám hodně štěstí. Strážnice vám napaří pokutu a polituje vaší manželku, co že si to vzala. ;-)

0 0
možnosti

ladyevil_cz

14. 7. 2010 15:24
Re: A to je ten důvod

;-DMýlíte se pane...za předpokladu, že byste na svatbě jel v maseráči bo feráči...by po pokutě a pohanění nastávající...následovala pozvánka nejdříve na strážnici...která by až na strážkyni pořádku ve spodním prádle s pouty v rukách...zela prázdnotou;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3101x
Hlásím se ke kapitalismu, ke konzervativnímu myšlení a k tradičním evropským hodnotám. Nahání mi hrůzu environmentalismus, multikulturalismus a Evropská unie. A nemám ráda tvrzení, že nikdy nevíme nic jistě, nikoho nemáme morálně hodnotit a svět není černobílý.

Seznam rubrik