Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

k.a.r.e.l.

22. 8. 2010 22:12
...

to zní až absurdně, že by nějaký lékař byl tak silně vyhraněnej proti VK a pokoušel se ho tímto způsobem zbavit úřadu...nejste vy náhodou trochu spisovatelka sci-fi? ne, dělám si legraci... Vždyť ale ta Lisabonská smlouva je pouhý papír, který ve skutečnosti nic neznamená...resp. pro dnešní politiky znamená hodně, ale za pár let bude jasné, že byla v podstatě zbytečná a v ještě delším časovém horizontu zmizí někde v propadlišti dějin...možná někde v archivech médií zůstanou tak akorát dokladovány ty tahanice o ni, ale to je tak vše...[>-]

0 0
možnosti
PT

Orde Wingate

24. 8. 2010 13:13
Re: ...

ten lékař / respektive skupina lékařů fakt o tomhle komunikovali. jenom netušili, že to unikne ven.

0 0
možnosti

Dispute

6. 8. 2010 21:21
Bylo mnoho politiků padouchů, ale přiznali se až později,

když odešli do politického důchodu jako Helmuth Kohl, Miterrand, Chirac a další, kteří přiznali černé příjmy na podporu svých stran. Pan Klaus to zatím nepřiznal. Asi až bude chtít být zajímavý po odchodu do politického důchodu. Obraz prezidenta V.K. si studenti nejmenovaného gymnázia pověsili těsně nad zem za zadní lavice. Učitelé školy i ředitel s tím souhlasili. Výraz na snímku je podobný falešnému hráči v politických hrách.Rv

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

2. 8. 2010 22:19
Ano, vyjádřila jste to výstižně.

Jsou věci, na něž mám odlišný názor než Václav Klaus (ruská agrese v Gruzii, otázka věkového limitu jmenování soudců, loterijní zákon), ale má mou úctu za to, jak se dokázal vahou své osobnosti postavit za názory, které v té době ještě byly výrazně výrazně nepopulární v otázkách údajných antropogenních příčin klimatických změn, euroústavního socialismu, vyděračských fundraiserských aktivit apod. Zajisté i díky postoji Václava Klause jsme pak také teprve postupně měli možnost seznámit se s mnohými postoji světových odborníků, které do té doby naši čactí žurnalisté ignorovali.

Karma a k ní dík. R^

0 0
možnosti
JM

zeolit

3. 8. 2010 15:55
Re: Ano, vyjádřila jste to výstižně.

R^R^R^

0 0
možnosti
VD

xfilesbrno

2. 8. 2010 18:49
a zase podvod..

já se tak těšil na ten lynč, nakoupil jsem dehet a peří a vono se jedná o pochvalu8-o, jj svět chce být klamán..:-P že by to paní autorka zkoušela do politiky vstoupit pochlebováním??;-D pana prezidenta nijak nemusím a to ani mu nadávat ani jej chválit, beru ho jako Českého prezidenta, jako politika..

0 0
možnosti
ML

marlow

2. 8. 2010 18:15
No nevim

Nedavno davali reprizu starsiho diskusniho poradu z doby "boje" o CT - Klaus tam neustale zduraznoval ze je naprosto neprijatelne aby se nekdo protivil vuli parlamentu... Ve svetle jeho saskovani pri podpisu lisabonske smlouvy jsem se musel jen smat. Myslim ze hlavnim duvodem jeho oblibenosti u znacne casti lidi je fakt ze se od urcite doby dusledne vyhyba diskusnim poradum a jinym nez peclive predpripravenym vystoupenim na verejnosti vubec.

0 0
možnosti
VT

Betio

2. 8. 2010 11:37
Karma...

R^

0 0
možnosti
FF

fioman

2. 8. 2010 11:24
Paní (slečno?) Terezko,

být panem Klausem a přečíst si o sobě tento Váš článek, tak byste mému pozvání na večeři neunikla. Napsala jste to krásně a za mě je to jednoznačně Karma.R^ S pozdravem Filip Fuchs, bloger :-)

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

2. 8. 2010 13:09
Re: Paní (slečno?) Terezko,

Tak nějak, vlastně přesně tak :-)R^

0 0
možnosti
JN

Jan Nepomuk

2. 8. 2010 9:43
Proč názory Klause předbíhají svoji dobu?

Proč tedy neprovedl jako premiér reformu důchodového systému, když na to byla zralá doba? Z obavy před poklesem popularity!

Proč se zapsal do historie jako první polistopadový premiér, který přivíral oči před tunelováním, o jehož závažnosti věděli tehdy jen vizionáři typu Klause? Nebylo populární házet klacky pod nohy Novým kapitánům.

Klaus jiskří "odvážnými" výroky proti EU, OSN nebo hasičům z Dolního Vidlákova. "Odvážné" možná, ale vždy, "opakuji vždy", velmi populární u plebsu.

Klaus se zařadí v historii vedle Beneše mezi lidi, kteří vlastní popularitě a touze po moci obětovali zemi a národ. Snad bude stejně jako Beneš rychle zapomenut.

0 0
možnosti

ellukas

2. 8. 2010 9:47
Re: Proč názory Klause předbíhají svoji dobu?

Ale Václav Klaus reformu důchodového systému provedl, kdyby se do toho systému nedrbalo neustále, takm při pouhém přizpůsobování věku dožití lze s ním vydržet do nekonečna. Tak perfektně byl nastavený.

0 0
možnosti
B

by.drake

2. 8. 2010 1:09
... A svet skutecne neni cernobily.

Ale je fakt, ze mam tri dioptrie, a navic jsem se uz tolikkrat spletl... Takze jsem jednou s Klausem, jindy zase proti Klasusovi. Snad dnes usnu, s vycitkama, ale snad usnu.

0 0
možnosti
JM

jirka3m

2. 8. 2010 7:29
Re: ... A svet skutecne neni cernobily.

proti Klausovi?8-o8-o8-oa to se může????

0 0
možnosti
K

kevinbb

2. 8. 2010 0:57
Nikdo neni dokonaly,

ale vpodstate jste to vystihla dobre. Karma.

A abych rekl, tak mam strach kdo prijde priste? Nevidim to nijak ruzove do budoucnosti.

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3101x
Hlásím se ke kapitalismu, ke konzervativnímu myšlení a k tradičním evropským hodnotám. Nahání mi hrůzu environmentalismus, multikulturalismus a Evropská unie. A nemám ráda tvrzení, že nikdy nevíme nic jistě, nikoho nemáme morálně hodnotit a svět není černobílý.

Seznam rubrik