Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
POB

prosím o bonznutí

5. 8. 2010 1:23
tvle

máte hrůzu z evropský unie ;-D

0 0
možnosti
JL

jyy

4. 8. 2010 11:41
Duchovní

Hlavně se mi líbí vyjadřování se duchovních k otázce, kterou sami řeší už tisíciletí  pro majetek-celibát sadistickopedofilněhomosexuálním pohlavním stykem. Že by    4(8)% se svou jinofobií, pokryteckou morálkou a puritánskou kulturou měli učit naše děti ? To ať je raději učí všeobecně vzdělaný homosexuál.

0 0
možnosti
JV

georgino

4. 8. 2010 8:49
Ono je to všechno o něčem jiném

Je to jen můj názor. Pamatuji si na učitelku v první třídě, když nám řekla, že se holkám nezvedají sukně. Že měly copy od ingoustu jí moc nebralo. Pak jsme se dověděli, v křoví, jak to vypadá, když neumí čůrat ve stoje a byl na chvíli pokoj. A že by mě někdo něco musil učit později, to snad si děláte legraci. Ale důležité je, že se netisknou brožůry pro celý živočišný svět. To by potom byl výdělěk. Od těchto byznysmenů se ještě dovíme. Jinak máte pravdu. Mým učitelem byl fakt kněz, moudřejšího člověka jsem nepoznal, ale o hospodyni mluvil s jiskrou v oku.

0 0
možnosti
KN

Karl Novak

4. 8. 2010 8:39
Pěkně napsáno

R^

0 0
možnosti
CJP

Ctihodnost Já První

4. 8. 2010 0:43
Pokud dostanou sexuální výuku .......

........na svá bedra učitelé , půjde vše do ztracena .  Tato záležitost musí být  v rukou odborníků - lékařů , sexuologů , psychologů . Bude to ovšem váznout na jejich časových možnostech  a ochotě .  Je naivní se domnívat, že učitelé zvládnou toto choulostivé téma pomocí  nějaké příručky . 

0 0
možnosti
JK

MiroTR

4. 8. 2010 6:53
Re: Pokud dostanou sexuální výuku .......

Sexuální výchova není o anatomii, nebo technice.  A kantoři na rozdíl od většiny těch odborníků (s vyjímkou dětských psychologů) mají kvalifikaci.  Problém je v tom, že ji nemohou uplatnit mj. i díky postojům některých rodičů.

0 0
možnosti
DT

damaxxl

3. 8. 2010 23:47
učila se jen rodinná výchova

Kluky zvlášť a holky zvlášť. Kolegyně myslela, že to bude učit moderními metodami, sedmákům rozdá lístečky, aby jí napsali dotazy, na které bude ona odpovídat. Myslela si, že se budou ptát, jesti je láska, když kluk drží holku za ruku. Ale dotazy byly vekrze na tělo, například jestli holka otěhotní, když mu to kape nebo až když mu to stříká. To se kolegyně hodně zapotila a musela to řešit tak, že pozvala lékaře, aby udělal přednášku. Učitelé rozhodně příručky sexuální výchovy potřebuí, žáci taky a rodiče především.

0 0
možnosti
F

Fanýs

3. 8. 2010 21:58
sexuální výchova

Pokud si pamataji, tak my jsme měli sexuální vzdělávání ještě jako zájmovou činnost. Ono se to dnes učí i ve škole? Doufám, že včetně praktických cvičení. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3101x
Hlásím se ke kapitalismu, ke konzervativnímu myšlení a k tradičním evropským hodnotám. Nahání mi hrůzu environmentalismus, multikulturalismus a Evropská unie. A nemám ráda tvrzení, že nikdy nevíme nic jistě, nikoho nemáme morálně hodnotit a svět není černobílý.

Seznam rubrik