Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

svann

9. 6. 2011 15:50
Slečinka.

Cloumáka pro slečinku!

0 0
možnosti
P

pilsener

9. 6. 2011 15:53
Re: Slečinka.

Vygooglujte si, co je "slečinka" zač ;-)

0 0
možnosti
C

coast

9. 6. 2011 15:45
Dobrý den

jen pro vás: proč se chováváte za většinu /naši morálku/, se vždy schovávají komunisti.Prosím laskavě: vždy já, nikdy my všichni.To je: Evropské dotace fatálně pokřivily moji morálku.Tak a teď: udělám vše pro to abych zabránila posílání českých peněz do BRU a zároveň nechci dotace z BRU.Pak to bude ono.Je diskutabilní co se stane.Dovoluji si:ČR bude v kopru.

0 0
možnosti
S

svann

9. 6. 2011 15:52
Re: Dobrý den

R^

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

9. 6. 2011 15:42
souhlas

a to jsem jeden z těch, kteří byli pro:-/

0 0
možnosti
JH

bell

9. 6. 2011 15:37
Tento názor

do puntíku podepisuji

0 0
možnosti
D

dannny

9. 6. 2011 15:36
Pár poznámek k textu:

"Nemám chuť bilancovat, co jsme ztratili a co získali". To je zásadní chyba. Pokud má mít kritika hodnotu, je nutné předložit bilanci kladů a záporů. "Stačí prolistovat denní tisk nebo se seznámit se škálou produktů našich bank pro podnikatele..." Dobrý nápad. Než začnete kritizovat dotační politiku EU, tak si aspoň prolistujte noviny a o těch bankovních produktech něco zjistěte. Možná přestanete psát pitomosti jako "Už to zdaleka není dobrý podnikatelský nápad, odvaha, šikovnost..." Žádnou dotaci, ani předdotační úvěr v bance nedostanete, pokud nepředložíte kvalitní podnikatelský záměr, praxi v oboru, odpovídající podíl vlastních zdrojů a dobrou historii...

Fakt si myslíte, že přidělování dotací na infrastrukturu zavání nějakým socialismem? Není to pragmatismus? Když si ty obce, které nemají peníze čističku nepostaví, budete se divit, ale ty exkrementy časem doplují po proudu do Prahy a časem i do toho Německa.

0 0
možnosti
LN

Hrochomut

9. 6. 2011 15:50
Re: Pár poznámek k textu:

Není to pragmatismus. Budete se divit, ale lidi z principu své povahy, když zjistí, že netřeba šetřit na čističku (vždyť ve vedlejší obci jim to zatáhla EU), tak na ni šetřit nebudou. Budou jen natahovat ruce. A nejen na čističku, ale na všechno. Pragmatické by bylo říct udělejte si čističku, protože jinak, až k nám dotečou vaše extrementy, budeme po vás chtít zaplatit jejich odstranění+odškodnění. A když pak vedlejší obec uvidí, že Horní Lhotu stálo odstarnění škod třikrát tolik, než by stála čistička, tak si raděj čističku postaví.. A víte co je na tom všem nejlepší? Že to navíc vyjde všechno levněj, protože se jednak neztratí peníze v přerozdělovací mašinérii a navíc bude mít obec zájem tu čističku postavit za její skutečnou cenu. Tento zájem není tak silný, když to platí někdo jiný.. A to je ten pragmatismus. Tato společnost má socialistickou rétorikou opravdu pokřivené vidění světa :-/

0 0
možnosti
C

Cynyc_

9. 6. 2011 15:34
Ad Ayn Rand: Altas Shrugged

There are two novels that can change a bookish fourteen-year old''s life: The Lord of the Rings and Atlas Shrugged. One is a childish fantasy that often engenders a lifelong obsession with its unbelievable heroes, leading to an emotionally stunted, socially crippled adulthood, unable to deal with the real world. The other, of course, involves orcs.

0 0
možnosti
LZ

generallz

9. 6. 2011 15:44
Re: Ad Ayn Rand: Altas Shrugged

velmi trapné. vy jste to samozřejmě nečetl, jen jste našel tenhle trapný bonmot a dokázal jste udělat jen CTRL+C a CTRL+V. Na nic víc nestačíte.

0 0
možnosti
KD

Kryštof D.

9. 6. 2011 15:20
Souhlas

tahle dotační politika mi lezla krkem už od samého začátku. Jak jsem slyšel slovo grant, měl jsem chuť škrtit. Spoléhání na to, že mi přitečou prachy bez toho, aniž bych se sám musel nějak snažit, je silně demotivační. Existuje jediná spravedlivá rovnost - nikdo nedostane nic.

0 0
možnosti
KL

Tipeq

9. 6. 2011 15:15
Bohužel

s vámi musím souhlasit.

0 0
možnosti
C

coast

9. 6. 2011 15:49
Re: Bohužel

Proč do toho pletete Boha? Co s tím má Hospodin společného?Doporučuji :ta kniha se jsmenuje něco jako Bible, tam je několik vět co nemá člověk dělat.Např nevezmeš jméno boží nadarmo.Nebojte všichni politici ČR,komentátoři ČT at melou stejně. Nejlepší je komunista Filip, ten se stále odvolává k bohu.Velmi komické zde v ČR.

0 0
možnosti
MH

666

9. 6. 2011 15:05
já nevím...

Přemíra silných slov a jistoty čpí z vašeho příspěvku. Nechápu, jak může někdo soudný něco takového napsat. Trochu to vypadá, jakoby jste přiletěla z jiné planety. Nežijete v obci ale v nějakém anonymním městě, asi hodně bohatém. Peníze tam lítaj vzduchem, kdo má silnější ruce, urve největší díl. Takhle soudný člověk nemůže uvažovat.

0 0
možnosti
VN

Viktor N.

9. 6. 2011 15:10
Re: já nevím...

A zrovna Vy jste ten soudný. LOL!  ;-D

0 0
možnosti
L

lrkfa1

9. 6. 2011 15:04
Kdyby měli s Machem párek mladých, hned bych si

vzal jednoho.:-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

9. 6. 2011 15:42
Re: Kdyby měli s Machem párek mladých, hned bych si

;-D;-D;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3101x
Hlásím se ke kapitalismu, ke konzervativnímu myšlení a k tradičním evropským hodnotám. Nahání mi hrůzu environmentalismus, multikulturalismus a Evropská unie. A nemám ráda tvrzení, že nikdy nevíme nic jistě, nikoho nemáme morálně hodnotit a svět není černobílý.

Seznam rubrik