Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

ShogunPajin

9. 6. 2011 14:46
Zase jeden...

Vazena slecno/pani,

vite co Vam reknu. Bojujete proti vetrnym mlynum a jste vsem pro smich. Bojovat proti EU, bojovat proti statu, bojovat proti socialnim davkam.... radsi delejte neco uzitecnejsiho... tohle Vam evidentne nejde..

PM

0 0
možnosti
VN

Viktor N.

9. 6. 2011 15:00
Re: Zase jeden...

mluvte/pište laskavě jen za sebe a nikoliv za ostatní, europeisto…

0 0
možnosti
LZ

generallz

9. 6. 2011 14:25
Jen jedna malá poznámka

k nadpisu: ve skutečnosti není pravda, že by naši morálku (nebo spíš morálku většiny lidí) pokřivily evropské dotace. je to naopak. naprostá většina lidí má pokřivenou morálku, a důsledkem toho je pak socialismus, včetně těch evropských dotací.

0 0
možnosti

Tramp_007

9. 6. 2011 15:29
Re: Jen jedna malá poznámka

Jsou i dotace na uzitecne veci, Lubosi, treba ty cisticky odpadnich vod. Ale jinak mas pravdu, mizerna moralka je prvotni, fixlovani a zdimani puvodne dobre minenych dotaci je sekundarni.

0 0
možnosti
SN

Svědomí národa

9. 6. 2011 14:25
Neprizpusobive narody

Vazena pani autorko, jestlize je situace tak strasna, tak zalozte hnuti za vystup z EU. Vyrostla jste za komunismu a postkomunistickem zlodejistanu, takze nikdo nemuze ocekavat, ze budete myslet jakv o Nemka, Rakusanka nebo Holandanka. Vstup Ceska a ostatnich slovanskych zemi byl velkou chybou i pro stare zeme EU, kde se od te doby obyvatelstvo od EU odvraci. Hordy Polaku, Slovaku atd. se hrnou do zapadni Evropy, kde pracuji jako moderni otroci a prinaseji kriminalitu. A jejich zeme navic produkujou Klausy, Kwasniewske atd. Takze manzelstvi se nepovedlo, nevesta smrdi a rozvod je pro obe strany osvobozenim. Inu, dejte se do prace.

0 0
možnosti
MH

honimirek

9. 6. 2011 14:59
Re: Neprizpusobive narody

Mně spíš vadí hordy Řeků, Irů, Portuglaců, Španělů, kteří se ani nikam neráčí odjet pracovat, ale rovnou v klidu natáhnou ruce po penezích EU. Trošku míň mindráků, mistře svědomí.

0 0
možnosti
LZ

generallz

9. 6. 2011 13:53
Ayn Rand

je potěšující vidět, že se s filozofií Ayn Randové seznamuje stále víc a víc lidí. A nejen seznamuje: oni ji také chápou. Stále je ještě naděje, že se tady z toho kolektivistického marasmu dostaneme.

0 0
možnosti
K

Kakosova

9. 6. 2011 14:08
Re: Ayn Rand

Zcela s Vámi souhlasím. A děkuji za Váš čas i reakci pod článekm. Přeji krásný den. Tereza K.

0 0
možnosti
PM

Pebs

9. 6. 2011 13:46
Ayn Rand

Moc me potesilo, ze jste zminila Ayn Rand, prave ctu Atlas Shrugged a s hruzou zjistuji ze pres padesat let stara kniha pomerne verne odrazi evropskou soucasnost. Karma.

0 0
možnosti
K

Kakosova

9. 6. 2011 14:06
Re: Ayn Rand

Atlas Shrugged jsem přečetla jedním dechem. Ještě doporučuji Zdroj. Ten je taky skvělý. Díky za reakci pod článkem i Váš čas. Hezký den, Tereza K.

0 0
možnosti
VT

Betio

9. 6. 2011 13:42
Ano, karma pro autorku

R^

0 0
možnosti
K

krllo1

9. 6. 2011 13:37
Autorka by mohla rozšířit známé duo Mádl -Issová

na trio. Předpoklady jistě má.;-D

0 0
možnosti
MP

MirosPikos

9. 6. 2011 14:15
Re: Autorka by mohla rozšířit známé duo Mádl -Issová

Mádl s Issovou jsou pomatenci, ty bych se opovážil srovnávat s autorkou tohoto skvělého článku. Je radost vidět, že lidé dokáží racionálně uvažovat a ještě větší radost, že jim k tomu pomáhají výborná díla od autorky Randové.

0 0
možnosti
VS

qwerty.cz

9. 6. 2011 13:31
Daně a dotace - doplnění

Velmi souhlasím. Jen pro pořádek bych zdůraznil ten velmi jednoduchý fakt, který si obdivovači dotací asi možná ve své krátkozrakosti neuvědomují - kdyby všechny odváděné daně do EU neodváděly a zůstaly doma, nebyly by okleštěné o platy úředníků a další přítěže, a mohly by se vydávat na místní rozvoj rovnou.

Pryč z toho hroutícího se pekla.

0 0
možnosti
R

Roman36a

9. 6. 2011 13:44
Re: Daně a dotace - doplnění

Jenže takhle je alespoň nějaká kontrola ze strany EU. Když člvěk vidí jak si žijou paraziti z NKÚ, tak bych nevěřil tomu že z těch peněz na ten místní rozvoj vůbec něco zbyde. Nejdražší dálnice, cyklostezky, mosty, tunely, průkazka na metro..... a tak by se dalo pokračovat. S tím EU nemá nic společného.

0 0
možnosti
MK

sarumánek

9. 6. 2011 13:08
raně kapitalistický primitivismus

Pravidelně volím ODS, a tak si musím občas jen povzdechnout, když vidím, jak vnímají "pravicové myšlení" lidé s poněkud (řekněme) fanatičtějším, tedy zároveň hrubě zjednodušeným pohledem na svět. Konkrétně nad těmi bojovnými výkřiky jen dvě poznámky: 1) Vaše rozhořčení nemá co dělat s evropskými dotacemi, ale s dotacemi jako takovými. Evropu jste do toho zatáhla ryze účelově - kdo chce psa bít, hůl si najde. Nějak jste si zapomněla všimnout, že bez "státního zásahu do ekonomiky" se neobejde žádná země na světě. Měli by se k vám a paní Rand přijít poradit. 2) Představa, že je "nemorální", aby se opravovaly památky, budovaly komunikace, čističky odpadních vod atd. z jiných než obecních peněz je nejen hloupá, ale i kontraproduktivní - ty peníze totiž obecní kasy nemají, takže bez dotací by zůstalo vše při starém. Pokud má paní pocit, že bychom si na to měli raději vybrat do kloboučku sami, patrně nezná stovky nadačních projektů, které vyberou 100x více peněz než na to Národní divadlo.

0 0
možnosti
VN

Viktor N.

9. 6. 2011 13:11
Re: raně kapitalistický primitivismus

Psát „volím ODS“ a zároveň o „pravicovém myšlení“ je poněkud tragikomické. ODS už hodně dlouho nemá s pravicí nic společného…:-/

0 0
možnosti
JN

jenyknovak

9. 6. 2011 13:00
karma

Naprostý souhlas!!!!!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3101x
Hlásím se ke kapitalismu, ke konzervativnímu myšlení a k tradičním evropským hodnotám. Nahání mi hrůzu environmentalismus, multikulturalismus a Evropská unie. A nemám ráda tvrzení, že nikdy nevíme nic jistě, nikoho nemáme morálně hodnotit a svět není černobílý.

Seznam rubrik