Diskuse

Nenechme se už strašit koncem EU!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Emiliano Zapata

20. 2. 2012 21:37
Ale pravda, já se konce EU nebojím,

protože nepředpokládám, že by nastal.

1 0
možnosti

Pravy_Juice

20. 2. 2012 20:54
Mě neděsí bruselští úředníci,

mě děsí Kakosová :D. A vůbec všechny jednoduché ultramoderní "česky pravicové" dámy, které mají ve všem jasno a zajímají je jen peníze (no tak dobře, peníze jen na prvním místě).

Co se týče bruselské byrokracie, tak je to stejné jako u jiné, třeba české, nebo britské. Pokud by se madam zamyslela :), napadlo by ji, že počet a platy úředníků, počet a rozpočet úřadů a dalších institucí není PRIMÁRNĚ závislý na úřednické vůli nebo snad zlovůli :), ale přece na POLITICKÉ vůli našich zvolených zastupitelů - BIMHO :).

Mno, a všimli jste si snad, že by na počty úředníků mělo vliv, zda je vláda levicová nebo pravicová ?. Zda sedí v EK nebo v EP nebo já nevím kde zástupci pravicoví nebo levicoví ? Ne, vůbec ne. Za nárůst byrokracie a teplých dobře placených vysoce postavených postů ve státní a veřejné správě mohou právě a jen politici a to bez rozdílu barev.

No nic, madam to stejně nepochopí a kdo ví, zda si to někdo přečte :).

1 0
možnosti

habit-.!..

20. 2. 2012 21:19
Re: Mě neděsí bruselští úředníci,

... EU je instituce, na kterou už standardní demokratické mechanismy nestačí - podle čeho třeba posuzujete, jestli europoslanec, kterého jste volil, pracuje ve vašem zájmu? ...jaký vliv máte na rozhodování komisařů? ... EU je snem všech byrokratů a cílem politiků - každý z nich bude dělat všechno proto, aby se tam jednou uchytil - stačí na jedno období a má vystaráno... proto klidně nechá padnout vlastní vládu (Radičová) a zadluží vlastní zemi, jen aby si nezhoršil šance se tam dostat...

0 0
možnosti

Petr PATRYK

7. 1. 2012 1:55
Ceterum autem censeo Bruxellem esse delendam

Nejen urednici, ale i banky, ktere v tom maji bezpracne penize. Nebo vy si snad ukladate sve uspory do (reckych) dluhopisu s 25% urokem?

0 0
možnosti

medvěd brtník

3. 1. 2012 10:29
Jenom dodatek: Byli jsme před Unií, budeme i po ní.

A kdo si pamatuje, jak jsme žili za tzv. totality, tak ví, jak taková opravdová krize vypadá. Přitom jsme netušili, že je to krize a považovali jsme to za normální stav. Tak normální, že jen málokdo tušil, že se ten systém tak rychle zhroutí. Takže nepanikařit, opravit králíkárny, připravit kurníky a naplánovat, kam zasadit brambory.

1 0
možnosti

krllo

2. 1. 2012 15:16
tato žena mě něčím připomíná padesátá léta.

;-D

1 0
možnosti

To viš že jo

2. 1. 2012 16:59
Re: tato žena mě něčím připomíná padesátá léta.

Já vím co Vám to připomíná z padesátých let. Že jste byl tenkrát ještě pln sil a skákal na žensky a teď nad hrobem jen utíráte slinu ;-D

1 0
možnosti

marek.voksay,blogidnes

2. 1. 2012 12:30
Výborně napsáno milá kolegyně .....

karmaR^

0 0
možnosti

taras

2. 1. 2012 11:55
Dětinskost téhle dámy

je olbřímí, stejně jako neinformovanost a ideologická zarputilost. Výzva, abychom všichni začali něco dělat (proti komu? Proti globální krizi kapitalismu?) je směšná, nepochopení makroekonomických vztahů hrozná, necivilizovanost a nevzdělanost umrtvující. Ona a pan Matějka by se mohli vzít za ručičky, odejít k nejbližšímu lesu, tam odložit oděv a vstoupit do hvozdu, zahájit svůj boj za přežití. Vylézt zase zpátky na stromy.

1 0
možnosti

R. Hrabovský

2. 1. 2012 8:13
Karma...

jako obvykle. Ta poslední věta je velmi, velmi velká pravda. :-)R^

0 0
možnosti

krllo

2. 1. 2012 5:12
Kalousek není EU a přesto straší extraligu

!!

0 0
možnosti

Jiří Heincl

1. 1. 2012 20:33
Myslím,

že většina euroskeptiků by proti EU nebrojila, kdyby unie fungovala ekonomicky alespoň trochu rozumně. Podle mého názoru vidí euroskeptici (tedy i já) trend, kam se EU ubírá. Původní dobrá myšlenka o jednotném hospodářském prostoru nakonec se v podstatě někam ztratila pod nesmyslné EU směrnice regulování téměř všeho a ideje o evropském národě.

5 0
možnosti

Ing. madqwert

1. 1. 2012 20:52
Re: Myslím,

a ty smernice a ideje jsou pricinou zadluzeni zemi EU? ;-D

0 0
možnosti