Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Marek Benda

12. 5. 2012 15:19
děs běs

Z Vašeho textu mne, paní Kakosová, mrazí. Ne kvůli jeho zavádějícím informacím (zbytečně lamentujete nad Pithartovou věrolomností vůči systému, který pomáhal budovat, pohoršujete: Petr Pithart se na budování kapitalismu kuponovou privatizací narozdíl od VK nepodílel, naopak prodal strategický podíl Škody Mladá Boleslav VW - a kde je dnes škodovka a co zbylo z kuponové privatizace kromě nejméně půlbilionové ztráty?), horší jsou však Vaše zjevné kádrovácké manýry ohledně "komunistického" zázemí daného člověka, tím se oněm komunistům ale až nebezpečně podobáte. Mohu se tak domnívat, že kdybyste žila v roce 1970 a dostala nabídku kápa v nechvalně proslulých kádrovacích komisích, přijala byste. Ty totiž byli pro ty, kteří "nemají rádi tvrzení, že svět není černobílý", jako dělané. Bůh nás chraň před takovými Kakosovými! Jak se Vám líbí tato má reakce? Jistě se právem zlobíte, že Vám křivdím, že taková nejste. Ale jak můžete psát o ostatních takovým plochým a paušalizujícím způsobem?

0 0
možnosti
K

kaktusak

6. 5. 2012 18:22
Čína je rozvojová země.

To je důvod, proč tam neexistuje sociální stát a pracující mají nízké platy.

Ovšem Kalouskova pravicová vláda republiku mezi rozvojové země spolehlivě vede.

1 0
možnosti
JL

J@kub17

6. 5. 2012 17:04
ani se nedivím

co také čekat od mluvčí T-Mobilu, která stojí za tím, že smlouvy mají rozsah diplomky smrštěné na pár stran miniaturním písmem... o takovou svobodu bych také nechtěl přijít.. :)) takhle se jedná v Číně, ne v Evropě... a se socialismem to nemá nic společného... zápálenost a zaslepenost těchto lidí je neuvěřitelná, dnes mladí konzervativci, dříve komsomolci.. kupředu pravá, kupředu levá, ideologické zaslepenosti!

2 0
možnosti
J

janiss

6. 5. 2012 15:05
Jako by nestačila Pecková , tak v neděli nastoupí Kakosová

Zdá se, že když se daří, tak se daří a na jaře "inteligence" jen bují, zvláště ta ženská.  

V pátek Gabriela Pecková.

Při neděli nastoupí Kakosová.

To jsem zvědav , kterou vypustí na pastvu do třetice a bude to už zítra?

Kéž by, "oslnivé inteligence" není nikdy dost.

5 0
možnosti
PH

Rodnok

6. 5. 2012 15:08
Re: Jako by nestačila Pecková , tak v neděli nastoupí Kakosová

Krausová ;-D

0 0
možnosti
PK

repanak

6. 5. 2012 14:50
Pithart je salónní revolucionář,

vím jaké měl problémy v Trhové Kamenici oslovit chlapy v hospodě, ale vyjádřil se k problémům, před kterými Kákosovci utíkají, resp. mlží žvásty o rozpočtové odpovědnosti, straší odchodem bohatých atd.

1 0
možnosti
MK

taras

6. 5. 2012 13:02
Slečna Kakosová pravila:

"My dnes vyzbrojeni odposlouchávací technologií nedoženeme nikoho nikam.  A to především kvůli Pithartům a jemu podobným!"

.

Odposlouchávací technologie odhalují už desítku let to, že pravicoví politici a podnikatelská galerka (většina podnikatelů) tvoří zločinnou mafii, hydru, která svým puchem zavalila českou kotlinu, rozkrádá, ničí obyčejným lidem budoucnost a stáří, převádí stovky milard kriminálního původu do zahraničních bank, rozkládá společnost do podoby Divokého Západu, ve které vládne hrubé násilí, kriminalita nahoře i dole, pocity hnusu a beznaděje. Což platí pro střední a spodní patra společnosti. Kapitalistická věrchuška (sto tisíc parazitů) jezdí po světě, žije odpudivě přepychovým životem, staví vily za půl miliardy, blýská se na golfu a ve Svatém Mořici, předvádí jachtu v Monte Carlu a myslí si, že je to tak v pořádku, že je to projev jejich schopností, nikoliv zločinného charakteru.

.

Prakticky žádný z těch odposlechů neodhaluje podobné zločinné rejdy na levici.

2 0
možnosti
MK

taras

6. 5. 2012 13:03
Re: Slečna Kakosová pravila:

Pokud slečna Kakosová vyčítá Pithartovi jeho komunistický původ, bylo by dobré, aby zveřejnila chorobopis své rodiny. Co tatínek, co dědové. Vsadil bych se, že je z rodu těch, o kterých Peroutka napsal, že se "obohacovali nad hlavami bezmocného lidu", když v prvních létech první republiky rozkrádali dědictví po Rakousko-Uhersku. A zopákli si to po sametu.

1 0
možnosti
B

bofums

6. 5. 2012 13:01
Starého psa novým kouskům nenaučíš,

aneb " co se v mládí naučíš, k stáru jako když nejdeš". Na každého má největší vliv to, v jakém

prostředí vyrůstal. Panu P. se nemůže nikdo divit- jako komunistické dítě se měl určitě  dobře,

jako mladý komunista si možná užíval pocitu " lepšího člověka ". Dělnické profese po " opuštění

strany " ho změnit nemohly- komunismus z mládí se " zažere " hluboko du duše.Kožich může

 "vlk"  převléct mnohokrát, stejně to bude vlk !!!

0 0
možnosti
K

kaktusak

6. 5. 2012 18:16
Re: Starého psa novým kouskům nenaučíš,

Ano, třídní původ je významný, to se nedá nic dělat.

0 0
možnosti
JJ

jan jakubech

6. 5. 2012 11:38
chcete otevřenost a konkurenci

potom vám ale musí být jasné, že přežije pouze ten, který vyrábí nejlevněji (s úžasnými patenty a nejmodernějšími technologiemi, které číňani nedokážou okopírovat, asi všichni nevystačí).

jelikož čína těží z minimálních mezd, otrocké práce, poškozování životního prostředí, padělání atd., není ve volné soutěži jiná možnost, než se přizpůsobit.

potom je ale třeba, aby se životní úroveň evropanů vrátila hluboko před životní úroveň za komunistů! , za první republiky, snad až někam k rakousku uhersku.

že se tak nestalo do teď, se děje jenom proto, že životní úroveň všech okolo je zachovávána na dluh. výsledky vidíme nyní.

až se životní úrovně vyrovnají, nebude už komu levné čínské zboží prodávat a váš vysněný systém tak jako tak končí a můžeme začít znova od toho rakouska uherska, znovu vybojovat ty, jak tomu říkáte, socialistické výdobytky.

0 0
možnosti
K

kaktusak

6. 5. 2012 18:18
Re: chcete otevřenost a konkurenci

Nemusí se vracet životní úroveň všech. Stačí rozevřít nůžky. Životní úroveň autorky a jí podobných se ještě zvýší.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

6. 5. 2012 11:22
a

co navrhujete?

0 0
možnosti

Ottis300

6. 5. 2012 11:04
Potrefená husa..., se říká, tady se jich sešlo

rovnou celé hejno. Asi jim ušlo, že autorka nechce implantovat čínský systém do české kotliny, že o tom článek není, ale o tom, jak se lehce vyzouvají ze své vlastní odpovědnosti politici, kteří měli možnost leccos ovlivnit. Vidí jen, že konfrontuje výroky p. Pitharta s realitou a to se asi nehodí. Nota bene pan Pithart není nic jiného než salónní revolucionář, jehož praktické kroky nejdou dál, než k hlubokomyslným úvahám o tom, co "by se mělo" nebo "mohlo". Neštěstí tohoto národa je, že produkujeme příliš filozofů a tzv. inteligence, kteří se cítí být avantgardou. Ale to je tak všechno. Dál než k tomu pocitu nikdy nedošli. Jen rozdávají rozumy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3101x
Hlásím se ke kapitalismu, ke konzervativnímu myšlení a k tradičním evropským hodnotám. Nahání mi hrůzu environmentalismus, multikulturalismus a Evropská unie. A nemám ráda tvrzení, že nikdy nevíme nic jistě, nikoho nemáme morálně hodnotit a svět není černobílý.

Seznam rubrik