Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Martin_CT

17. 5. 2011 22:38
Skoly jsou veznice... jak zpivali punkove

A ted skolky, jesle.. :-( 100% souhlas Terezo s vasim nazorem ze pravicovy politik ma instituce, zakony a narizeni rusit, ne modifikovat, zlepsovat nebo vynalezat. Kazda vrstva americke populace na tom byla se vzdelanim daleko lepe pred vynalezem americkeho protejsku ministerstva skolstvi nez po nem. Tretina Americanu jsou dnes diky statnimu centralnimu planovani, narodnim standartum a expertnim poradcum de facto analfabeti. (Napsal jsem kratce na tema americke skolstvi na  blog http://www.oamerice.com)

Mnoho zdaru.

O ceske "pravici" by konservativni volic mohl vzdechnout ze  "kdo ma takove spojence, tak protivnika ani nepotrebuje"...:-)

Martin Horsky

0 0
možnosti
SN

kuča

16. 5. 2011 8:48
Pro mně jsou jeho aktivity.....

:-).....pro praktický život nepoužitelné ,(narodil jsem se před II. světovou), a hlavně vymýšlí jen pořád dobře placené kšefty pro své kumpány. Vidím vysmátého Zeleného z CERMATU,(utraceno za maturity asi 8OO miliard), další náklady na vlastní maturity už nechce nikdo platit a bude to zase hodně peněz! Teď se ještě budou kontrolovat základky a dokonce i MŠ. A peníze se točí!

Nejdřív se musí změnit systém výuky(mládež se ve své většině učit nechce), najít metodu jak ji k tomu přinutit. Státní maturity úroveň výuky nezachrání. Maturoval jsem klasicky, pokračoval na vysoké a necítím se být hloupější ostatních! ;-O

0 0
možnosti
N

noboty666

19. 5. 2011 0:46
Re: Pro mně jsou jeho aktivity.....

Nerikam, ze jste hloupy. Jen si pletete miliony a miliardy, decentne opomijite, ze prevazna cast penez za pripravu statnich maturit byla utracena za predchozich vlad, ...

Zmenit system vyuky je hezka idea. Tak hezka, ze ji prozatim prektikovala snad kazda porevolucni vlada. Jaky je vysledek - radeji se nebudu vyjadrovat, dukaty ...

Mimochodem: Chcete snad tvrdit, ze Vase maturita nebyla statni? ;-D

0 0
možnosti
S

sucharda

16. 5. 2011 8:35
Vážená autorko....

....ono se opravdu ve všech školách i předškolách musí něco zavést,nějaké standardy,jinak si bude každý vymýšlet co chce.Na ZŠ si dělali souzi a soušky ředitelé svoje volné osnovy,a je z toho guláš,úroveň středních škol známe,a na VŠ je hlavně kladen důraz na množství ,soukromé pak pro možnou korupci.

Jako dlouhodobý pedagog na vedl.úvazek  propaguji heslo,že napřed je třeba vychovávat rodiče a potom děti.Čili,pokud se v této oblasti nezavedou na "rodiče" tvrdé restrikce,cio se týče alkoholu,zanedbání výchovy,škol.docházky,omezení hazardu,úrovně televize atd,tak se nic nezlepší.Je to úkol nejen pro ministra školství.

Tyto a jiné aktuální věci řeší nově zakládaná Konzervativní strana Ludvíka Vaculíka,viz jeho úterní texty v LN. Bližší na : kozojet@seznam.cz

0 0
možnosti
RK

semelik

16. 5. 2011 11:39
restrikce rodičů co se týče alkoholu, zanedbání výchovy,

zanedbání školní docházky, omezení hazardu apod?

FUJ, to dyškrymynacyja !

0 0
možnosti
M

mam.kvalitni.nazory.2

16. 5. 2011 8:21
Ono to bude vsechno asi tim,

ze ODS neni, nikdy nebyla a nikdy nebude pravicova strana. Ovsem jejich volicska zakladna, pry prevazne z rad VS "vzdelanych" lidi, to nebude nikdy schopna pochopit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3101x
Hlásím se ke kapitalismu, ke konzervativnímu myšlení a k tradičním evropským hodnotám. Nahání mi hrůzu environmentalismus, multikulturalismus a Evropská unie. A nemám ráda tvrzení, že nikdy nevíme nic jistě, nikoho nemáme morálně hodnotit a svět není černobílý.

Seznam rubrik