Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Cynyc_

8. 6. 2011 22:39
Lze vůbec brát vážně

někoho, kdo se hlásí k ideologii objektivismu a ještě si napíše do popisku, že "nemá ráda tvrzení, že svět není černobílý" (jinými slovy, že podle ní černobílý je)? Nemám z dotačního systému EU pražádnou radost, nicméně takto přiznaně ideologické a jednostranné pohledy jsou na úrovni estetických soudů a nemají žádnou praktickou hodnotu.

0 0
možnosti
R

Roman36a

8. 6. 2011 22:31
Pro mě EU představuje

trh s téměř půl miliardou lidí. Stojí za to být jeho součástí, i přes to, že nějaká Kakosová má problém s chodníkem který někdo postavil za pomoci dotací. Né. Vážně nemá smysl diskutovat s někým kdo má představu že je možné v nějakém městečku mezi obyvateli vybrat dostatek peněz na infrastrukturu. O inteligenci dotyčné to moc nevypovídá. Kor když žijeme ve státě který udržuje při životě pár firem. To ještě některé z nich máme právě díky EU. V Mladé Boleslavi můžou mít klidně zlaté poklopy u kanálů, ale jedinou komunikací do okolních vesnic bude cesta z udusané hlíny... Takhle si představujete tradiční evropské hodnoty kapitalistko?

0 0
možnosti
MF

FenyAMG

8. 6. 2011 22:07
Dnes...

... jsem četl v jedné knize o světovém dění ve 20. století, kde je výstižně napsáno, že v EU a jejich předchůdců šlo výhradně o posílení mocenských struktur hlavních států...

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3101x
Hlásím se ke kapitalismu, ke konzervativnímu myšlení a k tradičním evropským hodnotám. Nahání mi hrůzu environmentalismus, multikulturalismus a Evropská unie. A nemám ráda tvrzení, že nikdy nevíme nic jistě, nikoho nemáme morálně hodnotit a svět není černobílý.

Seznam rubrik