Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Quazi

7. 5. 2012 11:35
tři rady

1. nevytrhávejte si obočí do tak tenké linie, nevypadá to dobře

2. to vehementní odbarvení nevypadá dobře, doporučuji méně peroxidu

3. zopakujte si pravopis, máte co dohánět.

Po první gramatické chybě jsem tu vaši proklamaci přestala brát vážně. Jelikož je ta chyba skoro na začátku, musela jsem hledat záchytný bod ve vaší fotografii a tím jsem s vámi skončila. Když už chcete působit seriozním dojmem, a inteligentní ženy opravdu dokáží přinutit obecenstvo reagovat na jejich myšlenky a ne vizáž, naučte se prosím česky. Není to těžké.

0 0
možnosti

jjencek

7. 5. 2012 11:46
Re: tři rady

Ano, hrubka se vloudila. Nemělo by, ale stalo se. Pokud jde o vzhled, ukažte nám milá dámo svoji fotku. Nebo raději ne, umím si ji představit. A příště se raději vyjadřujte k věci, i když je to pro vás těžké.

0 0
možnosti
FK

drunek_angel

7. 5. 2012 11:32
No

Zdejsim soudruhum to nevysvetlite ;-) Ja tam byl, ja to vim. Jsou dneska vzdelanejsi nez Cesi, asi tak 100x dravejsi a uz daleko bohatsi. Maji chut se ucit a zlepsovat, a je jich moc. Evropa, pokud nezmeni socialisticke smysleni, je v haji. Stejne tak nikomu nevysvetlite, ze tam neni komunismus, ikdyz vladne partaj. Je tam totalitni kapitalismus nejhrubsiho zrna. Ale hlavne, ze tu kazdej do 30 studuje humanitni obor, pak dela 30 let urednika a pak je 20 let v duchodu, ze.

1 0
možnosti
R

Roman37c

7. 5. 2012 6:38
Milá dámo. Proberte se ze sna.

Pokud někdo prodává za dumpingovou cenu, nebo za cenu že jeho výroba nadměrně zatěžuje životní prostředí, nebo se na ní podílí děti, vězni a pod., pak je správné na takové zboží uvalit clo. Každá země musí ochránit své podnikatele před nekalou konkurencí. To doopravdy nemá s komunisty nic společného.

2 0
možnosti
PJ

Hellmoon

7. 5. 2012 6:59
Re: Milá dámo. Proberte se ze sna.

lol a teď vyndat ruku z nočníku a hurá do reality:-/

0 0
možnosti
JB

Vím, že něco vím?

7. 5. 2012 1:16
Karma

0 0
možnosti
K

kaktusak

6. 5. 2012 23:22
Čínu vedou komunisté,

Českou republiku ovládá pravicová koalice. To je příčina rozdílného ekonomického vývoje. Přitom ČLR je v daleko obtížnější situaci.

2 0
možnosti
MK

Bob-an

7. 5. 2012 0:47
Re: Čínu vedou komunisté,

To ze si rikaji komuniste, ovsem neznamena to, ze by delali politiku jako komuniste ve zbytku sveta.....

0 0
možnosti
R

Rotutrumb

6. 5. 2012 23:02
hloupá blondýna

nechápu jak může konzervativně smýšlející člověk obdivovat čínu, proč se obává multikulti, když obdivuje jejich hospodářský růst. Prostě blázen, které plodí tato doba

3 0
možnosti
JJ

jan jakubech

6. 5. 2012 22:45
dá se růstem a obchodem omluvit vše?

nebudeme obchodovat se zeměmi, které tolerují dětskou práci“ nebo „Čína je rezervoár pro nejdrsnější vykořisťování stovek milionů chudých.

ale to je naprosto správný názor - co kdyby třeba KLDR začala ve svém gulagu vyrábět levná trika a televize. taky byste obhajovala obchod s KLDR?

evropa má určité hodnoty a na těch by měla trvat. každý kdo tyto hodnoty nedodržuje má jednoznačnou konkurenční výhodu, proti evropanům.

0 0
možnosti
MR

iluminat

6. 5. 2012 22:58
Re: dá se růstem a obchodem omluvit vše?

kdyby.....Severni Korej nebude nic takoveho delat, dokud buou komunisti.  A Cina - ti jsou na tom jako  my kdyz jsme zacali s prumyslovou revoluci, je to nedavno kdyz nasi dedeckove, babicky dreli ve fabrikach za mrnavy plat. A tim myslim Evropu, ne jen Cesko. Ono je krasne kritizovat, ale nejde tento vyvoj preskocit, jak si mysli socialiste a jini utopiste napriklad v Africe, misto aby tam "vykoristovali" tak pomahaji a jde to od deseti k minus deseti.

A nejsem levicak, naopak, ale Cina nema z kapitalsmu takovy umely strach jako u nas na Zapade.

A konkurovat musime, ale nebudeme, jsme socialistictejsi nezli Cina.

0 0
možnosti
DF

davidsson

6. 5. 2012 22:45
jojo

i přes tu strašlivou hrubku v textu karma,s obsahem souhlasím :-)

0 0
možnosti
DF

davidsson

6. 5. 2012 22:46
Re: jojo

Hranice se zavřeli

0 0
možnosti

KarelSind

6. 5. 2012 22:38
Karma

Ani to není nutné brát hned jako boj o přežití ve stylu Čína nebo my. Například se v Asii docela dobře prodává stará dobrá Škodovka... Rostoucí ekonomika představuje také nový perspektivní trh, na kterém se dá prosadit.

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

6. 5. 2012 22:39
Re: Karma

Ano... pokud máme něco co chce druhá strana koupit je náš problém minimální.

Druhá věc je ta že my vyloženě čínu nepotřebujeme... my spíš potřebujeme ropu a plyn aby sme pohnojili vlastní pole a nezmrzli v zimě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3101x
Hlásím se ke kapitalismu, ke konzervativnímu myšlení a k tradičním evropským hodnotám. Nahání mi hrůzu environmentalismus, multikulturalismus a Evropská unie. A nemám ráda tvrzení, že nikdy nevíme nic jistě, nikoho nemáme morálně hodnotit a svět není černobílý.

Seznam rubrik